Калъф за карти и документи Руен Vintage Limited

Този продукт се предлага от vrhbg.com

90 Преглеждан
44.91 лв.

Бърза поръчка

КУПИ С ЕДИН КЛИК
Описание

Руен е дизайнерски тънък калъф за карти с функционално вътрешно разпределение 

  • Висок клас телешка кожа със състарен ефект
  • Красив винтидж стил
  • Размер: 7.5/10.5см.
  • Ръчна изработка
  • Тънък, удобен размер и стилен дизайн
  • Компактно двойно прегъване  

Руен е дизайнерски калъф, който съчетава изключително тънък компактен вид и функционално вътрешно разпределение със стилен отпечатък. Естествената кожа със състарен ефект във винтидж стил и майсторска изработка го превръщат в елегантен аксесоар за всеки вкус. 

 

Естествената кожа създава приятно усещане при допир и символизира престиж и лукс. С времето кожата става по-богата и плътна, отразявайки Вашата идентичност и оригиналност. Благодарение на естествените колагенови влакна, които са сложно преплетени, се осигурява по-добра издръжливост и трайност на продуктите изработени от естествена кожа. Тя се нуждае единствено от редовно почистване с чиста, влажна кърпа, за да запази красивия си вид за дълго време. Естествената кожа живее извън границите на времето, защото се е ползвала от векове, затова инвестирането в продукти от кожа никога не губи цената си.

 

Допълнителни опции за модела:

 

Персонализация - Лазерно гравиране по индивидуален проект. В описаната услуга са включени 15 символа - букви, цифри и препинателни знаци. Изработка - 3 дни от поръчка. За по-специфичен индивидуален проект,  моля да се свържете с нас за допълнително уточнение.

 

За върха:

 

Връх Руен е най-високият в Осоговската планина, през него минава границата между България и Македония.

 

С височина от 2251 м, се нарежда на пето място в България и е част от националното движение Покорител на 10-те планински първенци.

 

Есенно време цветът на масива става ярко червен, благодарение на почервенелите листа на боровинките.

 

На север-североизок от върха може да се види връх Църноок, в сръбската планина Дукат, а при хубаво време се виждат и Рила, Пирин и Витоша.

 

На върха има туристически заслон, а изходните пунктове за него са хижа Осогово и туристически комплекс Три буки.