Кожен портфейл Черни връх Green Limited

Този продукт се предлага от vrhbg.com

166 Преглеждан
55.81 лв.

Бърза поръчка

КУПИ С ЕДИН КЛИК
Описание

Черни връх е стилен, изключително тънък, вертикален модел - страхотно допълнение към Вашата елегантна визия

  • Висок клас телешка кожа в тъмно зелен цвят - в красив петролен нюанс
  • Размер: 9.8/18см.
  • Унисекс модел
  • Отделение за монети с елегантен цип 
  • Лесно достъпни прегради за карти и пари в брой 

Черни връх е вертикален тънък модел и притежава стилен дизайн. Прецизната му изработка от висок клас телешка кожа, допринася за елегантната визия на този унисекс модел. Лесно достъпните прегради за карти и пари в брой, както и отделението за монети, превръщат Черни връх в красив функционален аксесоар. Кожата в красив петролен нюанс допълва стилната визия на този наистина отличителен портфейл.

 

Естествената кожа създава приятно усещане при допир и символизира престиж и лукс. С времето кожата става по-богата и плътна, отразявайки Вашата идентичност и оригиналност. Благодарение на естествените колагенови влакна, които са сложно преплетени, се осигурява по-добра издръжливост и трайност на продуктите изработени от естествена кожа. Тя се нуждае единствено от редовно почистване с чиста, влажна кърпа, за да запази красивия си вид за дълго време. Естествената кожа живее извън границите на времето, защото се е ползвала от векове, затова инвестирането в продукти от кожа никога не губи цената си.

 

Допълнителни опции за модела:

 

Персонализация - Лазерно гравиране по индивидуален проект. В описаната услуга са включени 15 символа - букви, цифри и препинателни знаци. Изработка - 3 дни от поръчка. За по-специфичен индивидуален проект,  моля да се свържете с нас за допълнително уточнение.

 

За върха:

 

Черни връх е най-високата точка на планината Витоша. 

 

Височината на върха е 2290 метра. Той е четвърти по височина и е вторият най-ветровит връх в България след връх Мургаш.

 

Черни връх има отредено място в историята на българския туризъм. Именно неговото изкачване, организирано от писателя Алеко Константинов на 27 август 1895 г., се счита за рожденна дата на организираното туристическо движение.